Gyakran vásárolok az interneten könyveket pdf formátumban. Persze szeretem az új könyv illatát és fizikai formában a kezemben tartani, mégis azt gondolom, hogy a fenntarthatóság szempontjából az erre a célra kitalált könyvolvasó multimédiás eszközök mutatják a jó irányt. Ezért az utóbbi időben inkább már csak ilyen formában veszem meg a keresett művet a könyváruházak honlapján, már ami elérhető. De bizony nekem is lehet pechem.

A legutóbbi hosszú utam előtt elromlott a könyvolvasóm és már nem volt időm megcsináltatni. Ellenben a már hőn áhított könyvet megvettem pdf-ként, ezért nem akartam még egyszer fizetni érte könyv formában, ezért inkább kinyomtattam. Volna, ha nem fogyott volna ki a tintapatron a nyomtatóból. Természetesen Murphy törvénye működött, de higgadt maradtam, hiszen még volt 2 napom az indulásig. Gyorsan felkerestem a jól bevált https://nyomtatoalkatresz.hu/patron/epson-patron oldalt és megrendeltem a szükséges patronokat. Szerencsére minden raktáron volt, így a GLS futár már a rákövetkező napon házhoz is hozta a termékeket.

Nagyon jónak találom ezt az oldalt, minden elérhető rajta egy helyen és könnyen. Eddig általában mindig megvettem az eredeti termékeket, ezt szoktam meg. De egy ideje már tervezem, hogy kipróbálom az utángyártott tintapatronokat, mert ha minden igaz, ugyanazt tudják, mint az eredetiek. Talán majd a következő körre azt rendelek. Ezen kívül persze van még rengeteg toner, különböző típusú papírok, azt is tőlük szoktam rendelni. Meg úgy egyáltalán elképesztően sokféle márkával és sorozattal dolgoznak, szinte minden elérhető náluk, vagy be tudják szerezni, amire szükségünk van. A házhoz szállítás pedig ingyenes és gyors, ráadásként pedig már a második darabtól jár kedvezmény minden termék esetében. Szóval mit is mondhatnék, hülye lennék nem innen rendelni. Így viszont időben ki tudtam nyomtatni a könyvem és nem kellett végig unatkoznom egy 12 órás repülőutat. Micsoda szerencse…