A legjobb barátom nemrég megkért rá, hogy legyek én a vőlegény (vagyis az Ő) tanúja az esküvőjén. Elfogadtam a felkérést, majd nekiláttam összeállítani egy listát arról, hogy milyen feladataim is lesznek tanúként. Ez egyik legfontosabbnak az tűnt, hogy segítsek kiválasztani a barátomnak a nagybetűs Öltönyt, amiben majd oltár elé áll. Ezt viszont könnyen meg tudom majd oldani, mivel több jó szabót is ismerek. Vagyis ennél sokkal nagyobb feladatnak tűnik például az, hogy megfelelő vicces ajándékot találjak. Egy olyan tanú ugyanis, aki nem gondoskodik arról, hogy az esküvő vicces ajándék szempontjából is tökéletes legyen, az nem is igazán tanú.

Éppen ezért már jó előre elkezdtem keresni a legjobb ötletet. Most pedig úgy néz ki, hogy a sselfiegep.hu-nak hála meg is találtam, mivel lepem meg az ifjú párt.

A selfiegép az egyik legjobb ötlet “esküvő vicces ajándék” témában

A selfiegep.hu oldalt aközben találtam meg, ami közben az “esküvő vicces ajándék” szavak különböző kombinációira keresgéltem rá a neten. A weblap egy olyan cég weboldala, akiktől fotósarkot bérelhetünk különböző rendezvényekre a céges bulitól a családi összejövetelig. Illetve természetesen egy fotósarok egy esküvőnek is jó és vicces kelléke lehet.

A weboldalról megtudtam, hogy a fotósarok lényegében egy mindössze 3×3 négyzetméteres helyen felállítható (tehát abszolút helytakarékos) fotóstúdió. Ehhez tartozik maga a selfiegép, amely egy kisméretű, automata fényképezőgép. Illetve tartozik hozzá számos poénos cucc (pölö parókák meg ilyenek), amiket felhasználhatunk nagyszerű képek készítéséhez.

Nászajándékként a selfiegépes fotósarok nem csak azért tökéletes, mert nem egy olyan fölösleges dísztárgy vagy kütyü, amit a pár majd csak kerülgetni tud a lakásában. Hanem azért is, mert egy ilyen fotósarok segítségével a nagy nap emlékét a résztvevők azonnal magukkal vihetik a zsebükben. A selfiegép ugyanis azonnal ki is nyomtatja az elkészített képeket.

A fotósarokkal tehát nem csak ötletes és egyedi nászajándékkal lephetjük meg barátainkat. Hanem segíthetünk nekik abban is, hogy egyedi és felejthetetlen köszönőajándékkal lephessék meg vendégeiket.

Így működik a selfiegép

A selfiegep.hu weboldalról megtudtam azt is, hogy egy ilyen fotósarok azért is nagyon praktikus, mert a gép kezelése egyszerű, a képek elkészítése pedig villámgyorsan történik.

A selfiegépet egy érintőképernyővel ellátott kijelzőn keresztül kezelhetjük. Ezen a kijelzőn csupán meg kell nyomni egy gombot. Majd jöhet is a pózolás. A képek pedig mindössze pár másodperc alatt elkészülnek, illetve azonnal kinyomtatásra is kerülnek.

A selfiegep.hu csapatától egyébként 4, 6 vagy 8 órás intervallumokra tudunk ilyen mini-fotóstúdiót kölcsönözni. A bérlés ideje alatt korlátlan mennyiségű fényképet készíthetünk. A cég egy munkatársa pedig végig velünk marad annak érdekében, hogy garantáltan ne legyen semmi probléma.

Nem csak az ötlet, a szolgáltatás is kiváló

A seldiegep.hu weboldalban nem csak a selfiegépes fotósarok ötlete a király. Hanem nagyszerű az a szolgáltatáscsomag is, amit a cég kínál. Ugyanis minden megvan benne, ami ahhoz kell, hogy a fotósarok tényleg remek eleme lehessen bármilyen rendezvénynek.

A csapat ráadásul azt is el tudja intézni, hogy a készülő képek még inkább egyediek lehessenek. Előzetes egyeztetés alapján meg tudják ugyanis oldani azt, hogy olyan infók kerüljenek a képek keretére, mint például az adott rendezvény dátuma, az esemény neve, vagy esküvő esetén mondjuk a házasulók neve.

Összességében a selfiegep.hu tehát olyan szolgáltatást kínál, ami tökéletes lehet akkor, ha nem akarjuk például azt, hogy egy esküvő vicces ajándék nélkül maradjon. Én szerintem el is döntöttem, hogy ez lesz a nászajándékom!