Egy jól megválasztott öltöny sokat tud dobni az ember megjelenésén. Éppen ezért a férjem mindig kikéri a véleményemet, ha új öltönyt vásárol. Van egy nagyon jól bevált szalon, ahol a legjobb és legelegánsabb öltönyöket lehet kapni. Mindig ide megyünk, ha egy új darabra van szüksége. A kínálatuk nagyon változatos és folyamatosan bővül, így minden alkalommal találunk valami újat.

Az élet minden területén próbáljuk a legjobbat nyújtani és mi is ugyanezt várjuk el, ha egy szolgáltatást igénybe veszünk. Éppen ezért nagyon megörültem, amikor rátaláltam a Kelemed Plasztikára. Náluk éreztem azt először, hogy azt a színvonalat képviselik, amit én szeretnék.

Egy kémiai hámlasztás nevű kezelés miatt kerestem egy magánklinikát, amikor az interneten rá találtam a weboldalukra. Egyből meg is tetszettek, hiszen a honlapon nagyon sok hasznos és fontos információ megtalálható. Ebből pedig arra következtettem, hogy számukra fontos a leendő pácienseik informálása, nem származik előnyük abból, ha a páciens keveset tud. Ez számomra korrektséget és segítőkészséget mutatott, ezért s olvastam tovább az oldalukat. Minden beavatkozásról külön lehet olvasni és mindegyikről lehet találni egy külön oldalt, ahol azt is kifejtik, hogy az adott kezelés/ műtét során mire lehet számítani. Megtudhatjuk, hogy milyen szövődményei lehetnek a beavatkozásnak, milyen vizsgálatok előzik meg, a felépülési idő milyen és mire kell figyelni ez idő alatt illetve ha egy beavatkozást többféleképpen is el lehet végezni, akkor ezekről is informálnak.

kémiai hámlasztás

Nekem nagyon tetszett ez a fajta gondolkozás, hogy a pácienssel a lehetős legtöbb dolgot megosszák. A szimpátiámat az is erősítette, hogy a Kelemed Plasztikán úgy gondolják, a gondosság és a szakértelem eredményezi a páciens biztonságot. Ezzel teljes mértékben egyet tudok érteni, úgyhogy miután ezt elolvastam, már nem is volt kérdés, hogy őket fogom választani.

A klinika magas színvonalon működik, ennek köszönhetően csak prémium anyagokkal dolgoznak: implantátum, töltőanyag, gyógyászati segédeszközök terén is. Ezzel együtt pedig már biztos voltam abban, hogy ez a klinika lesz az, aki a legjobbat tudja nyújtani számomra.

Annál is inkább, hiszen még a sebész főorvost is megismerhettem egy kicsit a honlapnak köszönhetően. Hiszen Dr. Kelemen Ottóról is megtudhatjuk, hogy milyen tanulmányokat végzett, hol szerezte meg a tapasztalatait és melyik területet fejlesztette a legjobban. A rövid videóknak köszönhetően pedig a személyiségébe is betekintést nyerhetünk.

Ha szívesen olvasol egészségügyi témában és érdekelnek a plasztikai beavatkozásokkal kapcsolatos érdekességek, hírek és újdonságok, akkor a Kelemed Plasztika oldalán található blogot is érdemes lehet olvasgatni. Folyamatosan frissülnek a tartalmak és nagyon érdekes témákat dolgoznak fel. Ha kíváncsi vagy arra, hogy miket, mindenképp látogass el a weboldalukra. És nem kell aggódni, minden közérthetően van megfogalmazva, nincsenek benne felesleges szakszavak és valóban úgy íródtak, hogy mindenki számára érthetőek legyenek.

Ha időpontot szeretnél kérni a klinikára, akkor ezt megteheted a honlapon található konzultációs kérdőív kitöltésével és telefonon is. A klinika minden hétfőn szerdán és csütörtökön nyitva tart reggel nyolctól délután négyig. Keddenként zárva vannak pénteken pedig igény esetén tartózkodnak bent. Ezt érdemes lehet figyelembe venni a konzultációs időpont igénylése során is.

Milyen plasztikai beavatkozásokat csinálnak a klinikán?

Vállalnak arc, mell, intim plasztikát és alakformálást is. E mellett arcfiatalító kezeléseket is csinálnak, mint például kémiai hámlasztás és különböző műtéteket is elvállalnak. Ha kíváncsi vagy, hogy ezeken belül pontosan milyen kezeléseket és műtéteket csinálnak, akkor a weboldalon pontosan megtalálsz mindent.

Ne érd be a középszerűvel, válaszd a legjobbat és a legjobbat fogod kapni. A Kelemed Plasztikán a legjobb szolgáltatást fogod kapni és te leszel a középpontban. Ha te is erre vágysz, akkor egy konzultációra mindképp érdemes ellátogatni hozzájuk.