A férjem nagyon szeret mindenhol öltönyben megjelenni. Szeret adni magára és mindig elegáns, kivéve ha a helyzet mást követel. Ennek köszönhetően nagyon szép és egyedi darabjai is vannak. Minden nap tud valami újat mutatni, nem lett unalmas a megjelenése jó pár év után sem. A minap az autószervizbe kellett mennie, hogy elhozza az autóját. És állíthatom, hogy az egyik legjobb szervizt sikerült megtalálnunk. Hogyan sikerült ez? Nagyon egyszerűen. Az interneten keresgéltünk, és mivel nem akartunk órákat tölteni ezzel, a legfontosabb szavakkal tettük ezt: autószerviz budapest.

Pár oldal megnézése után rá is találtunk a Méta autószervizre. A legelső, ami egyből feltűnt nekünk, hogy márkafüggetlen, így bátran vihetjük az autónkat mi is hozzájuk, nem válogatnak márkák alapján. A második, ami szintén egy jó hír volt a számunkra, hogy Budapesten a 19. kerületeben találhatóak. Így még messze sem kellene vinnünk az autónkat. Ez a két információ nagyon belelkesített minket. Amit pedig a honlapon láttunk, az még jobban. El se hittük, hogy mennyi információt megosztanak a weboldalra látogatóval. Minden szolgáltatáshoz tartozik egy rövid ismertető, hogy hogyan néz ki az adott szerelési folyamat és milyen ismertető jelei lehetnek az egyes autó hibáknak. Ha pedig ezekkel az információkkal valaki nem lenne elégedett, még blog cikkeket is olvashat a témával kapcsolatban, hiszen a Méta autószerviz szakmai blogot is vezet. Ez szintén mutatja az elhivatottságot és a szakmai tudást. Hiszen ennyit csak az foglalkozik egy témával, aki a legjobbat szeretné nyújtani.

A honlapjukat végig nézve világossá vált számunkra, hogy ez az autószerviz valóban azon van, hogy a leendő és már meglévő ügyfeleit a lehető legjobban informálja, hogy minden szükséges információ birtokában legyenek, így ezzel a saját dolgukat is meg tudják könnyíteni. Mindemellett pedig értik a dolgukat, tehát szakmailag kiemelkedőek, precízek és az ügyfelet helyezik a középpontba. Illetve titkolnivalójuk sincsen, hiszen még az árak is megtalálhatóak a weboldalon, nem kell külön ezért felhívni őket, vagy személyesen elmenni, hogy felmérjék az autó állapotát és majd csak utána mondjanak egy árat.

Szerintem mindenki szeret előre számolni azzal, hogy egy ilyen esetben milyen költségekkel kell majd számolni, hiszen ettől is függhet, hogy mikor viszi az autóját szervizbe. Illetve ha olyan nagy a baj, akkor egyáltalán megéri-e szervizbe vinni.

Íme pár szolgáltatás, amit a Méta autószerviznél lehet kérni: autó átvizsgálás, állapotfelmérés, olajcsere, gumicsere és szervizelés, futómű beállítás, kuplung csere, javítás, szerviz, vezérlés csere, szervizelés, fék javítás és szervizelés. Nagyon széles körű a választék, így mi is hamar megtaláltuk azt, amire szükségünk volt.

Az időpontfoglalás pedig a lehető legegyszerűbben ment. Erre egyébként két lehetőség is rendelkezésre áll. A megszokott telefonos bejelentkezés illetve a honlapon is van lehetőség időpontot foglalni. Mi az utóbbit választottuk. Sokkal egyszerűbben ment mint gondoltam, úgyhogy ezzel is nagyon elégedett voltam. Amikor pedig eljött a nagy nap, és vihette a férjem az autót, nagyon kedvesen és udvariasan fogadták, és mindenről pontos tájékoztatást kapott.

Összességében tehát mi elégedettek voltunk ezzel az autószervizzel. Amennyiben te is szívesen meglátogatnád őket, vagy csak ránéznél a honlapjukra, a keresőbe írd be a nevüket, vagy azt amit mi is: autószerviz budapest és biztosan te is sikerrel jársz.