Nagy esküvői szervezkedésben vagyunk a vőlegényemmel, és egyértelműen leszavaztam, amikor felvetette, hogy rendelhetnénk neki online, minek a nagy hűhó a szabóval, ésatöbbi. Szó sem lehet róla! A nagy napon nem lenne szerencsés egy előre gyártott, nem személyre szabott szettben feszengenie egész este. Persze méretre lehetne igazíttatni, de akkor már eleve nem sokkal egyszerűbb az egészet egy szalonban csináltatni? Az élet nagyon sok területén vált be számomra az online vásárlás, ebben azonban nem mernék kockáztatni.

Ha már online rendelés: ismeritek a kedvenc webshopomat, a Bio City oldalát? Imádom, hogy az otthonom kényelméből összeválogatom a kívánt termékeket a virtuális kosaramba, majd azt néhány napon belül házhoz szállítják, teljesen ingyen (12 900 Ft feletti rendelés esetén)! Mivel nem szeretek készpénzzel bajlódni, ezért különösen örülök, hogy elérhető náluk a bankkártyás fizetés, ami a Simple Pay rendszerén keresztül történik (az OTP Bank által biztosítva), így a fizetés kockázatmentes és gyors. A Bio City – mint ahogy a nevéből ki lehet találni – számos bio terméket kínál, amelyek főként élelmiszerek, háztartási és drogériás termékek. A környezetbarát mosó- és tisztítószereimet ugyanúgy itt szerzem be, mint a diabetikus, illetve a vegán élelmiszereket és alapanyagokat. Ha nem vagyunk elégedettek a megvásárolt árucikkekkel, élhetünk a Bio City 30 napos garanciájával – azaz visszaküldhetjük a termékeket.

Számomra szegedi lakosként a Bio City társadalmi felelősségvállalása is kiemelkedő, ugyanis különböző adománygyűjtő és kupakgyűjtő akciókkal támogatnak jó ügyeket. Így amellett, hogy immáron több mint 10 éve kedvező árakat és széles kínálatot biztosítanak, az értékrendjükkel is azonosulni tudok. A hűséges ügyfelek jutalomrendszer által részesülnek kedvező ajánlatokban, így érdemes regisztrálni és úgy vásárolni.