A pároknak sok mindenen át kell együtt esniük, mire eljutnak az esküvőig. Szerintem az egyik legnagyobb problémájuk az az összeköltözés. Olyankor minden annyira egyszerűnek tűnik, de valójában ez az első komolyabb akadály szerintem egy kapcsolatban. Nem mindegy ugyanis, hogy kinek az ízlése dominál a lakás berendezésében, nagyon csúnyán össze lehet veszni a költözéskor és a berendezés megvásárlásakor.

Emlékszem, az egyik barátnőm és a párja majdnem szakítottak, mert nem tudtak abban megegyezni, hogy milyen polc legyen a nappalijukban. Az egyikük egy fekete fa polcot szeretett volna, a másikuk pedig egy világosbarna polcrendszert.

Ezen aztán annyira összevesztek, hogy majdnem szét is költöztek. Aztán végül engem kértek meg, hogy döntsek, mert nekik nem ment, csak veszekedések sorát szülte a kérdés.

Én akkor nagyon diplomatikusan azt mondtam, hogy egyik se legyen, hanem majd én keresek egy polcot, ami mindkettőjüknek megfelel. Olyan polcot kellett tehát keresnem, amin sok minden elfér, ami strapabíró, de egyszerű, mégis illik a lakásukhoz.

A felsorolt sok szempont pedig a http://www.rackinglog.hu/termekek/konnyu-polcrendszer/salgo-polc/ oldal salgó polcában egyesült.

Ebben a polcban mindent megtaláltam, amit kerestek, ami egy polctól elvárható, és csak hab a tortán, hogy a rendszer egyes polcai állítható magasságúak is.

Nagyon könnyen össze lehet szerelni, eleinte mindketten húzták a szájukat, mikor megrendeltem hozzájuk az acélból készült polcot, de aztán egészen megkedvelték, már az erkélyükön is van egy és a fürdőszobájukban is azon tartanak mindent. Rájöttek, hogy a fürdőbe különösen ól jön, mert nem árt neki a pára, sem az, ha valami esetleg véletlenül rá folyik.

A legjobb megoldás néha egészen váratlan helyről érkezik. Nem szabad zsigerből nemet mondani a szokatlan megoldásokra, mert néha nagyon jó dolgok kerekednek ki abból, ha egy kicsit kreatívabban állunk hozzá a dolgokhoz. Ki gondolta volna, hogy egy raktározással foglalkozó cégtől rendelek nekik polcot és nem egy bútorboltot keresek fel?

Végül minden jól alakult, sokkal nyitottabbak lettek az újdonságokra, egymás ötleteire és nem engedik, hogy egy ilyen apró dolog közéjük álljon. Ha valamiben nem értenek egyet, azóta is rendszeresen az én segítségemet kérik.