A párommal borzasztóan régen ismerjük egymást és be kell, hogy valljam, sosem voltunk az a klasszikus “szép párocska”: hajlamosak voltunk mindketten az extravaganciára, ami igazából a hivatalos rendezvényekhez való hozzáállásunkban is gyakorta kiütközött, bár azért ezt igyekeztünk értelmes mederben tartani. Na de nem így a tervezett esküvőnkön! Elvégre ez a nap rólunk szólt, így abszolút szívünket-lelkünket beletettük az egész szervezésbe és motoros tematika felé is elkezdtük kicsit mozgatni, hiszen mióta az eszünket tudtuk, mindketten megszállottan motoroztunk. Viszont, hogy kicsit még inkább polgárpukkasztóbbak legyünk, ellenben ráfoghassuk azt is, hogy mi csak klasszikusak is akartunk maradni, úgy döntöttünk, megjelenítünk hagyományos elemeket is – ebbe beletartozott az is, hogy vőlegényemnek új öltöny után kellett néznünk. Ebből a megfontolásból fel is kerekedtünk megkeresni a tökéleteset, csakhogy út közben beugrott mindkettőnknek, hogy motorja gumijaira is elkelne már egy csere – és ugyan nem lett volna annyira sürgős, de ha már lúd, legyen kövér és legyen meg az esküvőre!

Csakhogy szokásos szerelőnk sajnos házon kívül volt jó ideig, viszont tőle kaptunk egy javaslatot a szuper árú beszerzésre – a motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire címszó alatt. Elmondta, hogy ilyen esetekben mindig a MotorTire webáruházat ajánlja az ügyfeleinek, hiszen annak idején neki is nagyon sok jó tapasztalata volt velük és sosem kellett csalódnia. Azt mondta, akkor sem kell félnünk, ha valami oknál fogva az utolsó pillanatokra marad a megrendelés – bár ezt azért nyilván nem ajánlotta – de elvileg nagyon gyors szállítást tapasztalt és maximum 2 napos határidőt ígért a webáruház is. Sőt, ami számunkra nagy szerencse volt szerelőnk távollétében, az az, hogy a motorokon vállalták a szakszerű gumicserét a műhelyükben, ráadásul 6 hónap garanciát vállalva a 12 hónapos termékgarancia mellé, csupán be kellett jelentkezni és időpontot kérni. Persze feledékeny, kissé kelekótya természetűek lévén értelemszerűen elfeledkeztünk az egészről, így nyilván csak két héttel az esküvő előtt jutott eszünkbe, hogy az a motorgumi-ügy még lezáratlan maradt.

Így hát rögvest rá is kerestünk a motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire keresőszóra, amit szerelőnk adott, így gyorsan rá is találtunk a MotorTire áruházára, hogy aztán azonnal el is kezdhessünk keresgélni. Párom motorja nem volt éppen a leggyakoribb típus, így kicsit féltem tőle, hogy esetleg nem találunk megfelelő típusú motorgumit, de felesleges volt az aggodalom: hihetetlenül széles választékkal rendelkeztek, így szinte azonnal megtaláltuk a keresett terméket, de akár használtak közül is válogathattunk volna.

Hogy biztosan időben átvehető legyen a rendelésünk, azonnal le is adtuk a rendszerben és ahogyan ígérték, borzasztó hamar átvehető státuszról kaptuk az értesítést – nagyon örültünk a szuper “kommunikációnak” is. Időpontegyeztetésre is sor került, hiszen nem lett volna értelme keresni egy harmadik felet, hogy szakszerűen cserélje le a gumikat, ha egyszer a MotorTire-nél ezt is vállalták: nagy örömünkre az időpontot még az esküvő előttre meg is kaptuk. Minden úgy is ment mint a karikacsapás, egészen a megrendeléstől az átvételen keresztül magáig a cserefolyamatig, a fizetésekig: a MotorTire-ben egy egészen mintaszerű webshopra találtunk! Mert ugyan a hétköznapokban szeretünk formabontóak lenni, az üzletekben ez nem érvényes és mi magunk is mindig a korrektségre törekszünk, ezt is várjuk el – ebben a webáruházban pedig mindent megkaptunk, amit szerettünk volna.