A férjem munkájából kifolyólag sokat utazunk. Elmondhatatlanul hálás vagyok, hogy többesszámban beszélhetek erről. Mivel én a laptopomról el tudom végezni a munkámat, ez sem akadályoz meg abban, hogy vele tartsak ezekre az utazásokra. Egy dologgal azonban mindig az őrületbe kergetem, ez pedig az öltönye. Bevallom, talán tényleg túl sokat problémázom a szállításán. Sosem szeretnék semmit sem a közelébe pakolni, nehogy meggyűrődjön, összekoszolódjon, megsérüljön. Szeretem, ha tud a munkájára koncentrálni, anélkül, hogy váratlan meglepetések stresszelnék.

Viszont az a technika, amit kitaláltam az öltöny tökéletesen biztonságos szállítására, azt eredményezte, hogy a többi csomagunkkal órákig logisztikázni kellett, hogy minden beférjen az autóba. Sokat agyaltam a lehetséges megoldáson, mikor felvetettem a tetőbox ötletét.

A férjem végül beleegyezett, hiszen ez bármikor, bármilyen utazás során jól jöhet még. Először tetőbox eladó lepte el a kereséseinket, szerettük volna megpróbálni magánszemélytől, de ez sajnos (vagy nem is olyan sajnos) nem jött össze. Erre a hullámra felülve találtunk rá az autofelszerelesek.hu oldalára, ahol aztán tényleg mindenféle felszerelést meg lehet találni az autóra. Valóban széles a kínálat, tetőboxon kívül kerékpár tartókat, különböző kiegészítőket, gumiszőnyegeket, meg egyéb tartozékokat árulnak, amiket sorolhatnék hosszasan. Megbízható oldalnak tűnt, hiszen az egyes termékek kiválasztásához tök jó kis segédleteket adnak.

Ahogy minden más is, tetőbox eladó náluk dögivel, úgyhogy elég tanácstalanul landoltunk a boxokhoz vezető oldalon. Viszont, ahogyan említettem, a honlapon több kis bejegyzés található benne tanácsokkal, hogy hogyan is érdemes kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb típust és méretet. Először azt érdemes figyelembe venni, hogy mekkora eleve a kocsi mérete, amire fel szeretnénk szerelni a tetőboxot. Ez azt a célt szolgálja, hogy a jármű ne legyen túlterhelve és hatékonyan szolgáljon a box felszerelését követően is. Az sem utolsó szempont, hogy hozzávetőlegesen mennyi csomagot szeretnénk képesek lenni elszállítani.

Ami segített megbizonyosodni, hogy jót szeretnének az ügyfeleiknek, az az volt, hogy tájékoztatást adtak az irányíthatóság megváltozásáról. Ugyanis a felszerelést követően minimálisan megváltozhat az autó kezelése, amit a rögzítés után érdemes néhány perc alatt letesztelni, hogy hozzászokhasson az ember, ezáltal biztosítva a közlekedés biztonságát. Pontosan ezért is elengedhetetlenül szükséges az optimális méretű tetőbox kiválasztása, hiszen a túlméretezett box okozta túlterhelés csökkenti a jármű stabilitását. Örülök, hogy erre kifejezetten felhívták a figyelmet, hiszen természetesen a zavartalan vezetés áll mindenek előtt. Még egy tanács akadt, amit én például nem tudtam, de a tetőbox kifejezetten nem alkalmas nehezebb tárgyak szállítására, hiszen egy nagyobb fékezés során akár ki is szakíthatják a doboz oldalát. Ez szerencsére nem volt probléma számunkra, de mindenképpen hasznos az említés.

A tetőbox igazából a mi szükségleteinkhez tökéletes választás, hiszen ruhákat, sporteszközöket nyugodt szívvel szállíthatunk benne, így nemcsak az üzleti, hanem a nyaralós utakra is tökéletesen megállja a helyét. Az oldalon rendelkezésre álló szűrő segítségével sikeresen ki tudtuk választani a megfelelő darabot. Szinte az összes elképzelhető kritérium alapján le tudtuk szűkíteni a kört. A beállítások tárháza széleskörű: márka, anyag és szín szerint válogattunk, de ez csak az alapvető néhány funkció… Ami a tetőbox és az autó kompatibilitásához elengedhetetlen, a méret: űrtartalom alapján intervallumokat megadva adódik lehetőség kiválasztani a lehető legjobbat. Ha ez nem lenne elég, továbbiakban lehet szűkíteni zárhatóság, rögzítés, szállítandó eszközök, terhelhetőség, felhasználási terület és persze ár szerint. Ezeknek a segítségével már gyerekjáték volt kiválasztani A Tetőboxot.

A szállítás rendkívül gyors volt, hamar kézhez kaptuk újdonsült útitársunkat. A boxot rendkívül egyszerű volt felszerelni, és a pakolás végre nem okozott többé vitát közöttünk. A vezetés akadálymentes, az üzemanyagfogyasztást pedig elhanyagolhatóan terheli meg. A termékkel tökéletesen megelégedtünk, így kihasználtuk az oldalon a véleményezés funkciót, ami rendkívül hasznos lehet a vásárlók számára.

tetőbox eladó

Ha tetőbox eladó van a listátokon, mindenképpen nézzetek szét az autofelszerelesek.hu oldalán, és akár még a speciális igényeitekre is megoldást találtok!