Már hónapok óta tart az esküvőnk szervezése, és úgy érzem, sosem lesz vége. Hatalmas tévhit, hogy minden menyasszony élvezi, mi több, imádja ezt a folyamatot – én ugyanis biztosan nem tartozom közéjük. Persze szeretném megadni a módját életünk egyik legkülönlegesebb napjának, de nem bírom elviselni, ha sok ember zsizseg és fontoskodik körülöttem. Ezzel a vőlegényem is pontosan így van, ezért úgy döntöttünk, hogy amit csak lehet, online fogunk kinézni, “előszűrni” – például az öltönyét is. Egyik este, amikor kiegészítőket keresgéltünk, szembejött velünk az online térben egy táskákat, öveket és női pénztárcákat forgalmazó webshop, az Anna Táska.

Ennek nagyon megörültem, mert az előző tárcám nagyon el volt már használódva, ezt pedig nem tartom jó ómennek a pénzre való tekintettel, így legelőször a női pénztárcák között kezdtem el válogatni. Azt csak utána fedeztem fel, hogy férfi kiegészítők és táskák is vannak, gondoltam, nem árt egy új hátizsák a nászútra a szerelmemnek, így a kiválasztott pénztárca mellé – természetesen azután, hogy megkérdeztem, tetszik-e neki egyáltalán – betettem a virtuális kosaramba. Regisztrálva vásároltam, mert így jogosult vagyok extra kedvezményekre – mivel én teljes árú termékeket rendeltem meg, ezért a bruttó árának az 5%-át írták nekem jóvá a pontgyűjtő számlámon, amit egy későbbi rendelés során tudok majd beváltani.

női pénztárcák

De nem csak női pénztárcák, táskák, valamint férfi darabok találhatóak a kínálatban, hanem olyan termékek is, amelyek mivel uniszexek, szabadon cserélgethetőek és variálhatóak – megmondom őszintén, nekem ezek voltak a kedvenceim a letisztult vonalvezetéssel és a semleges színeikkel.

A szállítási opcióknál a Pick Pack Pontos átvételt választottam, ami – mivel 15 000 Ft felett vásároltam – ingyenes volt számomra. Azóta már fel is avattam a tárcám, ami élőben pont olyan szép, mint a fotókon volt.