A legjobb haverom Zsolti, pár éve nyitotta meg saját szabászati üzletét. Nagyon kiemelkedő a szakmájában és most esküszöm nem az elfogultság szól belőlem. Így nem is volt kérdés, hogy nála fogom elkészíttetni az esküvői öltönyömet. Régóta ismerjük egymást, így amellett, hogy nem kellett valami teljesen ismeretlen fazonnal egyezkednem, ő azt is tudta pontosan, hogy mi fog jól állni nekem.

Zsolti valóban kitett magáért, csodálatos öltöny készített nekem, arról nem is beszélve, hogy nem engedte, hogy kifizessem. Itt pedig még nem állt le az ajándékozással. A nagy napon még a kezembe nyomott egy kis borítékot, mondván “itt van még egy kis apróság”. A borítékban egy páros masszázs kupon lapult, amit a Karma Thai Masszázs szalonjában lehetett felhasználni. Egy másfél órás páros thai masszázst lehetett vele igénybe venni, ahol egy dupla ágyas szobában voltunk és a profi masszőrök, egy koreográfia alapján szinkronban végezték a masszázst. Nagyon különleges élmény volt és a feleségemmel mindketten úgy éreztük, mintha újjá születtünk volna.

Eleinte szkeptikus voltam, de miután megtapasztaltam, hogy milyen élmény, jobban elkezdett érdekelni a dolog és amikor hazaértünk, fel is mentem a Karma Thai Masszázs weboldalára, ahonnan Zsolti is rendelte a páros masszázs kupont.

Egy nagyon rendezett és jó dizájnnal megáldott oldalon találtam magam, amit abszolút felhasználóbarátnak mondhatok. A felső menüsorban rögtön ott volt a lényeg: vagyis az elérhető masszázs típusok, az árak, egy külön fül a páros masszázs iránt érdeklődőknek és az online időpontfoglalás lehetősége. Kicsit lejjebb lapozva rögtön láttam, hogy két szalonjuk is van, tehát nem csak a Király utcában lehet felfrissülni, hanem a Síp utcában is. A GYIK. listát se rejtették el valamelyik századik aloldalra, ami azért is jó, mert nyilván, ha valakiben felmerül valami kérdés, és rögtön meg is találja rá a választ, akkor nem fog másik masszázs szalon után kutatni.

Mivel a feleségemmel szerettünk volna még menni ilyen masszázsra, megnéztem, hogy milyen páros masszázsok vannak még ebben a szalonban. Kétféle érhető el, ami még nem csomagban van, ezek a thai masszázs és az olajos thai masszázs. Mi a sima thai masszázson voltunk, mindenkinek csak ajánlani tudom, de le merem fogadni, hogy az olajos változat is ugyan olyan jó lehet, valószínűleg mi erre fogunk elmenni legközelebb.

De ,ha valaki, valami extrábbat szeretne, annak ajánlom figyelmébe a páros masszázs csomagokat, amivel aztán igazán el lehet kápráztatni a másik felet. Ilyen például a luxus csomag. A nevével ellentétben, nem kell arra gondolni, hogy végtelen sok pénzt kell érte kifizetni, sőt! Most még kedvezményes bevezető áron érhető el, ha pedig megnézzük, hogy mit tartalmaz, majdnem azt mondom, hogy ingyen is van az egész. A luxus csomag esetében, szabadon választhatjátok meg, hogy milyen masszázst kapjatok abban a másfél órában, után pedig még további 30 percetek van ejtőzni a rózsaszirmokkal díszített VIP szobában, ahol kettecskén iszogathatjátok Cinzano Asti prémium pezsgőt és élvezhetitek a csokiszökőkutat az eperrel. Mi ez, ha nem egy luxus randi kérem szépen?

Viszont a páros masszázs nem csak szerelmes pároké, félreértés ne essék, barátok és családtagok is nyugodtan kérhetik, hiszen ez egy olyan közös program, ahol a feltöltődés áll a központban. A luxus csomagon kívül még 2 másik összeállítás érhető el, mind a kettő kedvezményes bevezető áron, úgyhogy szerintem most kell még lecsapni rájuk, amíg ilyen olcsón hozzájuk lehet jutni.

A thai masszázsról még annyit szeretnék elmondani, ha esetleg valaki nem lenne vele tisztában (ahogy én se voltam), hogy ez egy száraz masszázs, ezért is emelik ki mindig, ha valaminek van “olajos változata”. A száraz masszázs azt jelenti, hogy nem használnak semmilyen krémet, vagy olajat, nagyon maximum egy kis izomlazítót, valamint egy speciális masszázs ruhában végzik, amit ott adnak a szalonban. Tehát nem a tréning ruhádat kell felrántani, hogy a nyújtó és feszítő mozdulatokat könnyen el tudják végezni. Nem kell tőle megijedni, egyáltalán nem fáj, és ha masszázs közben úgy érzed, hogy neked lehet erősebben is csinálni, akkor nyugodtan szólhatsz, de akkor is, ha úgy érzed, hogy ez már sok. A masszázs előtt 1 órával lehetőleg ne egyél és ne fogyassz semmilyen alkoholt, valamint, ha teheted, akkor zuhanyozz le előtte, hogy tisztán és illatosan érkezz a szalonba.