Állítom, a fotósnál többet senki nem tud az esküvők világáról. Ő ugyanis rengetegen megfordult már. Gyakran beszélget a szakácsokkal, a vőfélyekkel, mindenkivel, aki ott sürög-forog, és bejut mindenhová. Lefotózza még a konyhán a tortát, mielőtt azt kiviszik a vendégsereghez, és gyakran ott van a reggeli készülődésnél is, amikor még csak sminkelik a menyasszonyt.

A bátyám is fotós, és mindig tőle kapom a legjobb tippeket, melyik szabóhoz menjek, hol vásároljak öltönyt, és higgyétek el, bejönnek a tippjei. Ha van fotós ismerősötök, aki szintén megfordul esküvőkön gyakran, tőle kérjetek tippet, mindenféle ilyet illetően, mert hall, tud, kap egy csomó infót. Arról is kérdezhetitek, hogy melyik helyet érdemes kibérelni rendezvényeknek, vagy, hogy miről ismerszik meg egy jó étterem, a konyha alapján.

Az egyik unokatestvérünk tőle kapott jó tippet még arra nézvést is, hogy honnan szerzett cuccokkal szereljék fel a konyhát, az új helyen, mert az éttermüket nagyobb helyre költöztetik. Bár, kis keresgéléssel maga is ráakadhatott volna az Rdealer – Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalára, és azon rögtön látszik, hogy ebben meg ők az egyik legjobbak. Nem is kellett volna a bátyám, szakácsokkal és pincérekkel folytatott háttérbeszélgetéseire támaszkodnia, de tény, hogy ők is, mind az rdealer.hu-t ajánlották.

Azonban nem csak az esküvői fotósokról és az ő kvalitásaikról akartam megemlékezni ebben a posztban! Azon tűnődtem még el az Rdealer kapcsán, hogy elmondható, tényleg úgy van, ahogy sokan gondolják: az olaszok nem csak a pizzában a legjobbak, hanem magában a vendéglátás évezredes hagyományaiban, sokféle értelemben. Az rdealer.hu – Dealer – Gastro & Ice Dealer kínálatából is megállapítható, mennyire elől járnak sütésben, főzésben, sőt hűtésben, fagylaltkészítésben is. Ezért van az, hogy minden területen igencsak magasan reprezentáltak az olasz termékek az imént linkelt kereskedő kínálatában. Például a jeges italkészítő-, vagy jégkásagépekre ha gondolunk.

Nem csak egy jó pizzakemence az valóban, amiből olasz márkájút érdemes keresni. A Tekna Line hűtéstechnika szintén egészen jó hírű, és szintúgy olasz brand a vendéglátásban – példának okáért. És ahogy írtam, az rdealer.hu webshopban rájuk is akadhatunk könnyen, mert ők egyébként is olasz hátterű cégek technológiáit forgalmazzák nagy részben. Sok egyéb márkát is dicsérhetnék itt persze, de a Tekna Linenál 30 éves múltnál is nagyobbra tekintenek vissza. Az első hűtőszekrényüket Luigi Paracchini alkotta meg, és azóta is a legjobbak egyike, amit kínálnak cukrászdáknak, fagyizóknak, de akár pizzériák számára is. 650 literes háttérhűtőjük áráról az Rdealer kollégáinál érdemes érdeklődni az oldalon található kapcsolattartás módok valamelyikén. De náluk, ismétlem magam, óriási a választék, és csak Tekna Line termékekből van húsérlelő szekrény, vagy asztali melegentartó is, teszem azt.

A Tekna Line rengeteg nagyvállalattal, és nemzetközi franchise-al működik együtt, ami talán egyértelmű garancia arra, hogy a technológiájuk egyedülálló. Az rdealer.hu blogoldalán róluk is olvashatunk még többet, ha például a minősítéseikre, vagy az általuk elnyert elismerésekre vagyunk kíváncsiak, mint ahogy más gyártókról is rengeteg infót találunk, ugyanitt. Egyébként, kicsit még maradva a hűtéstechnológiánál, az rdealer.hu 662 darab terméket kínál csak a “Hűtés-Fagyasztás” menüpontjuk alatt. Ez alapján, tényleg ők lehetnek a megfelelő kereskedő, ha ilyeneket szereznénk be működő, vagy újonnan létesülő üzem- vagy vendéglátóegységünkbe. És elszakadva viszont már a hűtéstől, vannak “Csomagolástechnika”, “Előkészítő gépek”, “Fagylaltgépek”, Húsipari gépek”, “Ital készítők”, Mosogatás”, “Sütés-Főzés”, “Sütőipari gépek”, és “Kiegészítők” kategóriáik. Remélem nem hagytam ki semmit, nagyon igyekeztem. Érdemes tehát rájuk keresni: Dealer – Gastro & Ice Dealer.