Nagyon szeretek a kertben tevékenykedni. Számomra pihentető és üdítő a növényekkel való foglalkozás, a legkedvesebb számomra a fűnyírás. Nemrég vásároltam egy nagyon menő fűnyírót, ami valódi élménnyé teszi a fűnyírást. Azóta biztos nem láthatta senki megnőve a füvet a kertünkben, ugyanis ahogy egy kicsit megnőtt, egyből lenyírom. A minap épp a munkából értem haza, amikor ráébredtem, hogy ráfér már egy kis nyírás a gyepünkre. Nem haboztam sokáig, egyből nekilendültem a munkának. A feleségemnek ez azonban egyáltalán nem tetszett, és ennek erőteljesen hangot is adott. A legnagyobb problémája az volt, hogy nem öltöztem át, tehát öltönyben nyírtam a füvet. Ez persze nem tarthatott sokáig, ahogy rám pirított, egyből átöltöztem.

Nem újdonság, hogy a feleségemet kiborítom, a fűnyírás iránti szenvedélyem miatt. Az a véleménye, hogy túl sok pénzt költök rá. Nem elég, hogy drágán vettem meg a gépet, de még most is folyamatosan áldozok rá. Hiába mondom neki, hogy pont azért költök rá, azért vásárolok minőségi termékeket, hogy sokáig működni tudjon, és ne kelljen megint újat venni. Ez persze őt egyáltalán nem érdekli, mivel szerinte csak kifogásokat gyártok.

A legutóbb amiatt akadt ki, hogy 3.590 forintot fizettem egy liter Stihl olajért. Nagy volt a balhé, de megérte, mivel nagyon meg vagyok elégedve a motorolajjal.

Az egyik barátom ajánlására néztem fel az olajwebshop.hu weboldalra, ahonnan számos hasznos terméket lehet vásárolni, többek között motorolajat, fékfolyadékot és kerámia bevonatot is. Engem a motorolaj érdekelt a legjobban, amelyből a Stihl olaj tűnt a legjobbnak. Az internetes oldal leírása szerint a Stihl HP kétütemű motorolaj prémium minőségű, vörös színű, ásványolaj alapú motorolaj, amely kifejezetten Stihl és Viking márkájú léghűtéses kertigépekhez lett kifejlesztve. Az én fűnyírómhoz tehát ideális választás, ugyanis az is Stihl márkájú.

A motorteljesítmény hosszútávon megőrizhető a Stihl motorolaj segítségével, mivel kiváló kenési és égési jellemzőkkel rendelkezik. Az olajnak köszönhetően csökken a koksz képződés az égéstérben, így tisztán tartja és megóvja a kopástól. A motorolaj összetétele tökéletesen illeszkedik a Stihl gépekben lévő tömítésekkel. Mindemellett a vörös színnek is komoly szerepe van, ugyanis segít ellenőrizni az olaj és a benzin megfelelő elegyedését. A termék jellemzői egyből megfogtak, így az ára egyáltalán nem érdekelt, amikor megvásároltam. Sajnos a feleségemet az áron kívül más tényező nem érdekli.

A fűnyíró kiválasztásánál sem véletlenül döntöttem a Stihl márkája mellett. A cégnek megbízható, minőségi termékei vannak. Az olajwebshop.hu internetes oldalról megtudtam, hogy a vállalat több mint 85 éves és megközelítőleg 160 országban vannak jelen. A Stihl márka világszerte a magas színvonalról és a szervizszolgáltatásról ismert, termékeik minőségét korszerű, modern mérnöki tervezéssel érték el. Ezek miatt is választottam mind a Stihl fűnyírót, mind a hozzá passzoló motorolajat.  

Az olajwebshop.hu oldalról megrendelt termékeket amennyiben igény van rá, futárral küldik házhoz, de a cég üzletlében is átvehető a termék. Budapesten négy üzlete van a vállalatnak, szóval a fővárosiaknak nagyon kényelmes, nem kell nagy utat megtenniük, csak ki kell választani a legközelebbi boltot. A házhoz rendelés nagyon praktikus, azonban csak 20.000 forint fölött díjmentes a szállítás. Tízezer forint alatti rendelés esetén közel kétezer forint a házhozszállítás, emiatt én az egyik üzletben vettem kézhez az olajat. Nem volt nagy teher, mivel Újpesten is van egy boltjuk, amihez mi közel lakunk.

Remélem, hogy egyszer a feleségem is megbékél a fűnyírómmal, és nem lesz mérges, amiért költök rá. Akkor majd együtt választhatjuk ki, hogy mit szeretnénk vásárolni az olajwebshop.hu weboldalról.