Gyerekként a legtöbb kisfiúnak az az álma, hogy rendőr, űrhajós vagy éppen orvos legyen. Később aztán fokozatosan kialakul a bennünk a sikeresség vágya. Én például mindig arról álmodtam, hogy olyan lehessek, mint azok az öltönyös, aktatáskás üzletemberek, akiket reggelente láttam iskolába menet.

Mostanában kezdett csak megfogalmazódni bennem a gondolat, hogy számomra a sikert nem feltétlenül az jelenti, hogy sok pénzt keresek egy nagy multi alkalmazottjaként. Mindennél jobban vágytam arra, hogy a saját vállalkozásomat vezessem ahelyett, hogy másoknak dolgoznék, így elhatároztam, hogy céget fogok alapítani.

Egy magánvállalkozás beindítása nem egyszerű feladat, de én olyan szerencsés voltam, hogy számíthattam a szekhelyszolgaltatas24.hu segítségére. Ennek a cégnek az a küldetése, hogy megkönnyítse a vállalkozók munkáját, akik bizalmat szavaznak nekik. Székhelyet biztosítanak cégünknek, így nekünk nem kell saját ingatlant bérelnünk vagy vásárolnunk erre a célra, és a saját otthonunkat sem kell feláldoznunk az ügy érdekében.

Ennek a székhelyszolgáltatónak több mint tíz évnyi tapasztalata van a szakmában, így bizalommal támaszkodhatunk a szakértelmükre. Ez különösen hasznos lehet abban az esetben, ha valamilyen okból kifolyólag szembe kerülnénk a hatóságokkal, ugyanis az elmúlt tíz évben a székhelyszolgáltató munkatársai hatalmas tapasztalatot szereztek a hatóságok kezelésében.

Amennyiben erre a székhelyszolgáltatóra esik a választásunk, kétféle csomag közül is választhatunk: cégünk székhelye lehet Budapesten vagy Újlengyelben is. A fővárosi székhely nagy előnye, hogy könnyen megközelíthető, központi helyen található. Azonban hátránya is van: Budapesten (akárcsak az ország legtöbb területén) iparűzési adót kell fizetni.

Az iparűzési adó költsége azonban kiküszöbölhető, ugyanis a szekhelyszolgaltatas24.hu információiból kiderül, hogy Pest megyében létezik egy település, ahol nem kell ezt a fajta adót fizetni. Ez a község Újlengyel, és az önkormányzata már évtizedek óta tartja 0%-on az iparűzési adót, így rengeteg pénzt megspórolhatunk azzal, ha ezt a székhelyszolgáltatást választjuk.

A legkedvezőbb opció a Székhelyszolgáltatás expressz 1 órán belül – Budapest, Újlengyel településeken egyaránt. Ennek értelmében amint felvesszük a kapcsolatot a székhelyszolgáltatóval, egy órán belül már kézhez is kaphatjuk a hozzájárulási nyilatkozatot e-mail útján. Ez nem jelenti azt, hogy azonnal ki is kell fizetnünk a székhelydíjat, ezzel ugyanis ráérünk a szerződéskötésig.

Ennek a székhelyszolgáltatónak nagy előnye, hogy minden ügyintézés online történik, így nem kell időt pazarolnunk személyes időpontokra. További pozitívum, hogy más székhelyszolgáltatókhoz képest extra szolgáltatásokat is biztosítanak ügyfeleik számára. Ezek közül a legkiemelkedőbb, hogy beérkező leveleinket nemcsak fogadják és beszkennelve továbbítják nekünk e-mailben, hanem minden hónap elején postára adják az előző hónapban beérkezett leveleket. Ez megkönnyíti a dolgunkat az adminisztratív feladatok ellátásának szempontjából, ráadásul a postaköltséget már eleve tartalmazza a székhelydíj, amelyet befizetünk.

A sikeres vállalkozás egyik legnagyobb titka a megfelelő székhely választása, ehhez pedig a legjobb lehetőséget a szekhelyszolgaltatas24.hu kínálja. Válasszuk a Székhelyszolgáltatás expresszt 1 órán belül – Budapest, Újlengyel településeken!