Hogy mikor? A legutóbbi nagy alkalmon, amire hivatalos voltam, és ahol mindenki ott volt újra, aki nekem számít! Rég nem volt ugyanis a családunkban olyan jeles esemény, mint az unokaöcsém esküvője. A járvány óta először gyűlt össze így mindenki. Úgy értem, hogy ezúttal tényleg az egész család. Közeli és távolibb rokonok egyaránt. Nagy volt a “koplalás” ilyen téren, pedig nem kicsi, de összetartó család a miénk.

Én nem vagyok egy öltönyt hordó típus, de úgy éreztem, ha valamikor, hát most eljött az ideje, hogy a zsebembe nyúljak. Nem vagyok a híve annak a gondolkodásnak, hogy az “öltöny-nyakkendő” viselete elhanyagolhatatlan bizonyos közegben, de a legközelebbi rokonok esküvője az soha vissza nem térő alkalom. Ezért egyedi öltönyt szerettem volna. Egy olyat, ami emlékeztet majd később is, amikor felveszem, hogy akkor voltunk újra együtt, átvészelve a járványt, és milyen fontos alkalom szolgáltatott ehhez apropót.

Régóta gondolkodtam előtte azon is, egyébként miként dobhatnánk fel, az említetten túl még inkább, és mivel adhatnám meg én is jobban a rangját az eseménynek, így elérkezettnek éreztem az időt kipróbálni pár héttel előtte a Laumar InstanTENSE Plus terméket is, amit a feleségem régóta ajánlott, hétköznapi használatra.

Hétköznapira eleinte nem szerettem volna, de mostanra már nehezen mondanék le róla. Annyira lehengerlő a hatás, hogy örültem, hogy az esküvőig “csúcsára is járhatott” a dolog. Elég volt valóban pár héttel korábban elkezdeni a használatát a szóban forgó, ráncokat és táskákat az arcról eltüntetni hivatott szérumnak, mert kell egy kis idő, hogy teljeskörűen fejtse ki hatását, de én jól lőttem be az egészet. Pedig már elsőre is látványos volt, milyen fiatalító hatást kölcsönöz, de a későbbiekben lesz az igazi szerintem mindenki számára.

Férfiként tőlem távol áll a sok pepecselés reggelente, de ez annyira könnyen használható, hogy fogom hát használni az esküvő után is. Jól esik, hogy a barátok, munkatársak ki is fejezik, hogy fiatalabbnak látszom. Van akkora a változás, hogy ne tudják magukban tartani, és ne kiemelni, amikor beszélgetünk. A frissen megmosott, majd szárazra törölt arcra elég csak apró “ütögetésekkel” felvinni, és már hat is. Tényleg! Kiválóan! És ennyi, szóval miért is ódzkodnék tőle? A rizsszem nagyságú mennyiséget pár másodperc alatt felviszünk, utána pár perc kvázi mozdulatlanság és már feszesít is. Eltünteti a “duzzanatot”, amit én reggelente jobban látok, és ránctalanít is, ahogy írtam. Tök jó, próbáljátok ki!

Ha valakinek, ilyen szérumokkal kapcsolatban bármi kérdése, kétsége adódna, a Laumar InstanTENSE Plus oldalán, a “Gyakran Ismételt Kérdésekben” sok dologra kitérnek. Nagyjából mindenre. Leírják, milyen sminket vihetnek fel (főként hölgytársak) a reggeli “kezelés” után, és biztosítanak, hogy a hatása ennek az arcfeszesítőnek 6-10 óráig is eltart. Tehát nem múlik el egy hosszabb esemény alatt, ahogy azt az esküvői tapasztalatok alapján magam is meg tudom erősíteni. Leírják ugyanitt, milyen módon érték el, hogy ha a napi rendszeresség mellett, sok héten át tesztelve is milyen tartós hatást tapasztaltak egy teszt során. Ezt az összetevőkre (is) értem.

Az általam már részint ismertetett megfelelő felvitelről és használatról is részletesen írnak. Kiemelik, hogy túl nagy mennyiséget ne vigyünk fel a bőrünkre. Nagy baj nem lesz persze belőle, de ez mégiscsak hiba, mert fehér, porszerű réteg képződhet a túlzott mennyiség használata során. Mindig ügyeljünk az ajánlásra! Ez minden terméknél igaz, nem csak ennél. El kell olvasni ezeket a pontos leírásokat, mert minden ilyen dolognak van egy optimális hatásossága, az optimális mennyiség mellett. Ne akarjunk túl sokat egyszerre. Ha mégis úgy tettük, aminek következtében kialakult ez a “poros” réteg a túlzott mennyiség okán, egyszerűen csak töröljük le ezt a réteget. De erről is van részletes leírás, hogy utána miként vihetjük fel újra a bőrre, a letörölt helyére a szérumot.

Természetesen arra is választ kapunk a Laumar InstanTENSE Plus oldalán, hogy milyen összetevőkből áll, ahogy ezt már szintén említettem. Ebbe bele sem kezdek, mert nekem magas, de kiemelik, hogy állatokon nem tesztelték soha! Kapunk információt a lehetséges mellékhatásokról, ami szintén egy elengedhetetlen kör a leírásoknál, bár a Laumar InstanTENSE Plus-nál semmilyen komolyabb ilyen dolog nem igazán fordul elő.

Javasolt a rendszeres használat tehát, ha azt akarjuk, hogy mindig “tartson”. Egyszer, vagy maximum kétszer lehet naponta alkalmazni, és megtudjuk a leírásokból, hogy egy darab vásárlásával hány alkalommal tudjuk felvinni majd a bőrre. 25 ml-es kiszerelés esetén ők 60 alkalommal kalkulálnak. Ehhez, ismétlem, fontos, hogy jól csináljuk. Se többet, se kevesebbet ne használjunk.

Nem tömíti el a pórusokat, de összehúzza azokat, mint írják. A bőr szabad légzését viszont ez nem gátolja. És bőrszárazságot sem okoz – mind-mind olyan tulajdonságok, amiket a legtöbben mérlegelnek ilyen szereknél. Emlékszem, a feleségem is mikor javasolta, hogy használjam, nem csak a várható eredményt emelte ki, hanem ezeket is, mindig. Ha érzékeny bőrünk van, azt írják, akkor is használható, de még fokozottabban ügyeljünk ilyenkor a felvitelre, és külön kitérnek az érzékeny bőrűek esetére, a szokásosnál hosszabb, eltérő tájékoztatóval. Például ajánlják, teszteljük egy kisebb felületen.

A zsíros bőr és az érzékeny szem szintén nem akadályozó tényezők, viszont az ilyennel rendelkezők is olvassák el a nekik szóló részt! A szérum eltávolítása sima lemosással, majd a bőr szárazra törlésével történhet, mondjuk az aktív hatóanyagok így is dolgoznak a bőrünkben, tehát a jótékony hatást élvezzük, még ha csökken is nyilván a hatásfok. Egyedül terhesség vagy szoptatás idején nem javasolják a használatát a dolognak, pedig káros összetevőket tényleg nem tartalmaz.

Ezeken kívül még sok-sok információt kaphatunk a GYIK-ben a weboldalon arról, honnan, hogyan szerezhetjük be a terméket, miként fizethetünk, ha az oldalról rendeljük meg stb. Utóbbi esetén, sokszor már másnapra megkapjuk, teljesen profi a rendszer, a kiszállítás pedig ingyenes. Ők nem termékmintát adnak, ha csak kipróbálni szeretnénk, hanem pénzvisszafizetési garanciát, ha nem hozná el a kívánt hatást.

Nem véletlen ez a magabiztosság. És nem véletlen, hogy ilyen lelkesen osztják meg a felhasználói visszajelzéseket. Mert ez tényleg nagyszerű, és végre egy olyan “csodaszer”, ami nem állít túlzásokat magáról. Egyébként kereshetitek gyógyszertárakban is, én csak annyit mondanék, hogy tegyetek egy kísérletet, mert én már tudom, milyen érzés, amikor az emberek le vannak nyűgözve, és gondolkodnak rajta, hogy meg merjék-e kérdezni, hogy hogyan csináltam?… Már az ő reakciójuk is biztosíték, hogy igen nagy a potenciál ebben a szérumban. Élvezzétek, hogy sokkal jobb tükörbe nézni, nincsenek táskák, ráncok, duzzanatok, és ehhez alig tettetek valamit, szóval naturálisabb érzés, és könnyebb magatokénak tudni a sikert. Fiatalodásra fel!