Egy szabónál nagyon sokféle ember megfordul, sokan azt gondolják, hogy a gazdagabb réteg az, aki egyedi öltönyt varrat magának, akár esküvőre, akár más rendezvényre, de ez nem feltétlenül igaz. Mindenki szeret rááldozni egy olyan öltönyre, ami pontosan illeszkedik a test vonalához, és minőségi anyagból készül, ezáltal hosszú évekig kiszolgálja. Így aztán nem egyszer előfordul, hogy különféle végzettséggel és foglalkozással rendelkező vendégekkel beszélgetek a méretvétel közben.

Egy ilyen beszélgetés alkalmával mindig új és hasznos információkra teszek szert. Nem rég például megtudtam, hogy melyik műtrágya a legjobb foszfor és nitrogénforrás növényeinknek, valamint, hogy ha ilyen műtrágyát szeretnénk, akkor a map műtrágya ár milyen intervallumban mozog. Erről pontos információt kaptam a vendégemtől, aki egyébként azt tanácsolta nekem, hogy nézzem meg a gazdabolt weboldalát, ahol a map műtrágya ár mellett sok egyéb információt is elolvashatok az adott termékről, ami segít meghozni a döntést, valamint mivel egy webáruházról van szó, akár azonnal meg is rendelhetem a műtrágyát.

Fontos, hogy a növények megkapják a megfelelő foszfor és nitrogén ellátást, erre még a növekedési időszakban kell szert tenni, ugyanis amikor a növény gyökérzete kialakul, nagyon sok és jó minőségű foszforra van szüksége. A webáruházban kapható map műtrágya pontosan ezt a minőséget biztosítja, és akár más műtrágyákkal is keverhető. Így ténylegesen minden növekedési ciklus során a megfelelő tápanyagot tudja biztosítani a növényeknek. Ami fontos, hogy az általam nézett Haifa map műtrágyát nem szabad olyan műtrágyákkal összekeverni, amelyek kalciumot vagy magnéziumot tartalmaznak, ahogy olvastam az oldalon megtalálható információval, lényegében ennyire kell csak odafigyelni.

Az a műtrágya, amit én találtam, 30 385 forintba kerül, ez az ár már tartalmazza az áfát, de egyébként a weboldalon a nettó ár is fel van tüntetve. Ezen kívül pedig azt is lehet látni, hogy a termék van-e raktáron, illetve, hogy körülbelül mennyi idő alatt szállítják ki. Ezt az időt a megrendelés leadása után kell számolni. Általánosan körülbelül hét munkanap alatt szállítják ki a csomagokat, de ez sokkal pontosabban szerepel az egyes termékeknél. A Haifa map műtrágyánál például most 1-5 nap van feltüntetve szállítási időnek. A személyes átvétel időpontját is feltüntetik, ami akár az adott nap is lehet, amikor épp a weboldalt nézzük. Ez azoknak lehet jó, akik a raktár közelébe élnek vagy járnak, ami Szigetszentmiklóson található. Az oldalon az üzletek menüpontban pontosan fel van tüntetve mindkét gazdabolt címe GPS koordinátákkal, valamint egy térkép és több videó is található, hogy ezzel is segítség a vásárlókat a raktár megtalálásában. Ez mennyire szuper ügyfélbarát megoldás, ugye?

Én végül a kiszállítást választottam, mivel nem lakok olyan közel, hogy személyesen is eljussak hozzájuk, amit nagyon sajnálok, de így is nagyon elégedett vagyok. A megígért határidővel teljesítették a rendelésemet, a csomagot pedig egyszerűen nyomon tudtam követni a GLS futárszolgálat rendszerében, így pontosan tudtam, hogy mikor fog megérkezni, és, hogy mikor kezdhetem meg a munkálatokat itthon. A csomagolás profi volt, nem sérült meg semmi, és minden olyan minőségű volt, amire számítottam.