Céges hitel, Céges hitelek

 

 

 

Céges hitel, egyedi megoldások

Céges hitel esetén lehetőség van egyedi megoldásokat alkalmazni. Ha megszokott konstrukciókon túl gondolkodunk fontos, hogy a cég is fel tudjon mutatni a gazdálkodásával kapcsolatos adatokban a finanszírozó bank számára értékes számokat.

Az egyedi céges hitel konstrukcióknál vizsgálja a bank a tulajdonosok/ügyvezető gazdasági múltját, szakmai tapasztalatait, kapcsolt vállalkozásait, magánvagyoni adatait. Elképzelhető akár egy újonnan alapított cégnek is hitel kapnia, ha alá lehet támasztani az ötlet, megvalósítandó elképzelés nyereségességét és a tulajdonosok/ügyvezető személye, múltja gazdasági ereje is hitelképessé teszi.

Egyedi céges hitel esetén fontos hogy a projekt minden eleme védhető legyen és a hitelkérelem megfelelően legyen összeállítva.

Céges hitelek ügyintézésében igen nagy tapasztalattal és kiépült kapcsolatrendszerrel rendelkezünk. Szívesen látjuk irodánkban egy személyes díjmentes konzultációra.

 

 

 

Fontosabb referenciák:

Milliform Kft., Dr Gurin Ferenc háziorvos, Naplemente Idősek Otthona, Rubin Pékség, Koncz-Cargo Kft., Mouseoleum Disco Vác – Villányi Kft., Mitre Hungary- Edit-tex Kft., Stampok Kft., Kaliber Kft., Sapka Kalap Szövetkezet

 

 

Céges hitel, Céges hitelek