Minden tizenkettedik folyósított hitelkérelem után egy IPhone 5 telefont sorsolunk ki!

 

 

Tavaszi akció: Minden ingatlan alapú hitelkérelmet, cégünkön keresztül beadó ügyfelünk egy iPhone 5 telefon készüléket nyerhet !

12 ügyfelenként egy iPhone 5-öt sorsolunk ki!

Jelentkezni telefonon lehet a 06-30-984-1144-es számon, hívjon most!

Részvételi feltételek a 2012 január 21. –én indított nyereményakcióhoz.

A regisztráció: A nyeremény akcióban való részvételhez telefonon a 06-30-984-1144-es számon,  illetve személyesen lehet jelentkezni.

A nyeremény akcióban részvevők köre: Mindenki akinek legalább 5 millió forint értékű bármilyen ingatlan alapú hitelügyintézéssel bízza meg cégünket. A nyeremény akcióban illetve a sorsolásban való részvétel további feltétele, hogy a megbízásban szereplő hitelt a banki partnerünk folyósítsa.

A részvevők száma: Minden tizenkettedik  folyósított hitelkérelem után cégünk sorsolást tart a központi irodában (1025 Bp. Szemlőhegy utca /33a) amiről írásban tájékoztatja a tizenkét nyeremény akcióban részvevőt.

A nyeremény: 1db iPhone 5 telefon készülék, 200e forint értékben.

A sorsolás: A sorsoláson az a 12 ügyfelünk vehet részt, akiknek a hitelét a partner bankunk folyósította. A sorsolás helyszíne a központi irodánk. A 12 sorsoláson részvevő ügyfelünk meghívást kap, és személyesen jelen lehet a sorsolás helyszínén.

A sorsolás időpontja: a 12. folyósított hitelkérelem utáni 15 munkanapon belül.

A nyeremény iPhone 5 telefon készülék átadása: a sorsolást követő 20 munkanapon belül.

Átláthatóság: A nyeremény akcióban nyertes személy az akcióban való részvétellel belegyezik, hogy mint nyertest a  nevét és címét weboldalunkon közzétegyük.

A nyeremény akcióban részvevő banki partnereink: OTP Bank, KH Bank, Unicredit Bank, Volksbank, MKB Bank, Budapest Bank, FHB Bank, Aegon, MKB Bank, Oberbank

{phpfile}kalkulator_frame.php{/phpfile}